Политика на поверителност

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

 

В „ХЕВЪН ТУР”  ЕООД приемаме много сериозно защитата на вашите лични данни и се придържаме строго към разпоредбите на закона, уреждащ тази защита. Лични данни ще се събират само доколкото са технически необходими за документацията на хотел* Южна перла Созопол. Тези данни в никакъв случай няма да бъдат продавани или предоставяни на трети страни по каквато и да е причина.

Следващата декларация представя как е гарантирана защитата на данните и какъв вид данни за какви цели се събират.


 

Събиране, обработка и предаване на лични данни

·         По принцип можете да посещавате нашия сайт, без да оставяте никакви лични данни. Личните данни се събират, само ако ги предоставяте доброволно, например:

·         Когато правите резервация.

·         Когато правите заявка за конферентна зала.

 

Kартови данни и автентикационни данни

·         Хотел* Южна перла Созопол няма достъп до вашите картови данни, а само обслужващата банка

·         Хотел* Южна перла Созопол няма достъп до вашите автентикационни данни, а само банката издател на картата.

·         Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между вашия компютър и платежната страница на обслужващата ни банка.

·         Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)

·         В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

 

 

Съгласие и използване на данни за посочените цели

Когато въвеждате лични или служебни данни (електронни адреси, имена, адреси), разкриването на данните се извършва напълно доброволно. Въвеждайки данните, вие давате съгласие за събирането, обработката и използването им с цел установяване на контакт. Събиране, обработка и използване за каквито и да са други цели не се извършва. Това съгласие може да бъде отменено по всяко време, считано за бъдещ период.

Предаване на вашите лични данни не се извършва, освен ако изрично желаете това.

 

Право на информация

Имате право да поискате информация за това какви данни се съхраняват за вас, техния произход, получателите им, както и с каква цел се съхраняват. Екипът на хотел* Южна перла Созопол ще ви предостави тази информация на  [email protected] .

Освен това имате право личните ви данни да бъдат коригирани, блокирани и изтривани, в съответствие с нормативните разпоредби.

 

Сигурност

„ХЕВЪН ТУР” ЕООД  прилага цялостни технически и организационни мерки за защита на предоставяните данни срещу случайно или умишлено манипулиране, загуба, унищожение и достъп от неупълномощени лица. Мерки за сигурност на хотел*
Южна перла Созопол се подобряват непрекъснато, в крак с технологичното развитие.

 

Допълнителна информация

Вашето доверие е важно за нас. Затова екипът на хотел* Южна перла Созопол ще отговори на всички ваши запитвания относно обработката на личните ви данни. Ако имате някакви въпроси, на които не сте получили отговор от настоящата декларация за защита на данните, или ако желаете да получите по-задълбочена информация по определен въпрос, моля, свържете се по всяко време с нашия екип на [email protected].

 

Адрес

„ХЕВЪН ТУР” ЕООД  

Бургас 8000, Хан Крум No 5

Тел.: +359 56816666
Факс: +359 56836666
E-Mail: [email protected]